Kernactiveiten

Door onze kernactiviteiten zijn wij duidelijk in wat de mogelijkheden zijn en specifiek afgestemd op uw wensen. Geven wij inzicht in de investeringen op korte en lange termijn, zorgen wij ervoor dat eigenaren en beheerders van transportinstallaties deze op een zorgloze manier kunnen exploiteren en dat personen veilig gebruik kunnen maken van de liftinstallaties, roltrap- en rolpad-installaties en gevelinstallaties.

 • Totaaladvisering

  Resultaten uit onderzoeken en ontwerpstudies worden vertaald naar definitieve ontwerpen. Vervolgens worden Stabu-bestekken geschreven en tekeningen gemaakt. Daarna volgt het traject van aanbesteding, gunning en projectbegeleiding, waarna het werk samen met de leverancier(s) aan de opdrachtgever of eigenaar wordt opgeleverd.

 • Onderhoudsinspecties

  Door het periodiek uitvoeren van onderhoudsinspecties, volgens de NEN 2767-methode, zal te allen tijde de juiste conditie van de installatie worden vastgesteld. De inspectieresultaten zijn de graadmeters voor het optimaal kunnen uitvoeren van het beheersbeleid en het advies voor planmatig onderhoud en moderniseringen.

 • Beheersmanagement

  Het beheer houdt in het up to date houden van installatie-input, meerjarenplanningen en budgetadviseringen. Het beheersmanagement ziet toe op onderhoudsverplichtingen van servicebedrijven, keuringsstatus, controle van offerte- en factuurstromen en het toetsen van aanbiedingen voor correctief en planmatig onderhoud.

 • Duurzaamheid en energie

  Een modern kernactiviteit van CTConsultancy BV is het implementeren van energiebesparende maatregelen in ontwerpen van bijvoorbeeld liftinstallaties voor nieuwbouw en moderniseringen. Te denken aan LED-verlichting in liftcabines en teruglevering van energie door frequentie regelingen.

Privacy verklaring